RULLANDE HUNDDAGIS

Dogs of Nature erbjuder ett mobilt hunddagis som har hämtnings-och lämningstjänst. Din hund upphämtas av mig med en hundvänligt ombyggd och säker transportbil. I transportbilen får Din hund en ”egen” bur för att bilfärden skall vara säker. Hämtning och lämning sker under förmiddagen och eftermiddagen med varierande tider efter överenskommelse.
Under dagen erbjuds varierande aktiviteter för dagisflocken, så som mentala övningar, fysiska och psykologiska utmaningar, samt flockpromenader varje dag. Vi vistas i olika områden som varierar från dag till dag. Jag hanterar hundarna på ett naturligt, tryggt och ansvarsfullt sätt och lägger stor vikt i struktur, mental balans och fysisk aktivitet. Under flockpromenaden etablerar vi rollerna som ledare och följare, som i sin tur banar väg för en trivsam, harmonisk och respektfull dagisvistelse för alla!

Villkor som dagisdeltagare

För att få en dagisplats hos Dogs of Nature skall Din hund uppfylla några krav.  Du som ägare måste också godkänna att jag exempelvis använder dagisets egna koppel på hundarna, att de rastas i grupp och att resetid i transportbil förekommer under dagen. Innan Din hund får vara dagisdeltagare hos Dogs of Nature, skriver vi ett kontrakt, upprättat i 2 exemplar där alla villkor står och godkänns med signatur.

HUNDEN SKALL:

  • Vara över 8 månader gammal
  • Kunna vistas ihop med andra hundar
  • Om hane vara kastrerad, eller alternativt påvisa väldigt lite hormonellt relaterade beteenden
  • Vara fri från sjukdom och ohyra/parasiter
  • Klara av att åka bil
  • Klara av att vara ensam hemma ett par timmar tills hämtning sker
  • Vara försäkrad och vaccinerad

image-3.jpg

Inskolning

Inskolningen sker under 3 veckors tid. Jag bokar en tid med Dig och hunden så ses vi och går en promenad för att prata igenom kontraktet och villkoren. Om allt står rätt till så påbörjas introduceringen till flocken kort därefter. Introduktionen sker sedan utan matte/husse för att det skall vara ett neutralt möte hunderna emellan. Därefter får hunden hänga på dagiset direkt om inget annat är överenskommet.

Uppsägningstid

Uppsägingstiden är 1 månad och den gäller för båda parter. Under inskolningstiden gäller uppsägning med omedelbar verkan. I fall där dagiset olämpligt för Din hund förbehåller jag mig rätten att säga upp kontraktet med omedelbar verkan.

Helger, ledighet & sjukdom

Om jag blir sjuk och måste hålla stängt så meddelas Du som hundägare så snabbt som möjligt. Avdrag för stängda dagar vid sjukdom sker på nästa månadsfaktura.

Dogs of Nature’s Rullande Hunddagis har stängt alla helgdagar och röda dagar. Vi har även stängt i december fr.o.m. 23/12 t.o.m 1/1. Inga avdrag på betalningen sker för dessa dagar.

Jag har semester de 3 sista veckorna i juli månad, då har vi stängt. Denna månad betalas 75% ordinare pris.

Hundens hälsa

Dogs of Nature tar inte på sig några kostnader om Din hund skadar sig eller blir sjuk under dagisvistelsen. Om hunden skulle bli akut sjuk eller skadad så kontaktar jag Dig, samt veterinär omgående. Vid behov kan transport till djursjukhus ske av Dogs of Nature i den mån det är möjligt.

Områden

Hunddagiset hämtar upp i områdena runt Edsbruk, Gamleby, Almvik, Västervik. Vissa undantag kan förekomma, så hör av Dig om Ditt område inte står med.